Om siden

Velkommen til min foto-blog. Jeg hedder Dennis Sørensen og er en glad amatør-fotograf. Jeg har lige siden jeg var barn været interesseret i billeder, og den måde de kan få os til at se verdenen på en ny, spændende måde, samt den måde de kan bringe forskellige følelser op i os. Det visuelle i fotografier, malerier og levende billeder har altid fascineret mig, og nu er det min mission, at øve mig på at blive en bedre fotograf – slet og ret. Jeg vil på denne blog løbende opdatere, hvad jeg render rundt og fotografere, og min interesse spænder bredt. Jeg burde måske øve mig i at blive god inden for én kategori først, men jeg vil gerne prøve lidt af hvert, så forvent både foto-essays, photoshoots, portrætfotografering, landskabsfotografi og måske endda et par videoer.

Jeg har taget billeder siden jeg var lille, først med far og mors kamera og siden med mine egne små lommekameraer. Men det er først inden for det sidste års tid, at jeg har købt mig et “rigtigt” kamera. Det er et Sony A6000, og er stadig et kamera i den billige ende, men er et godt introkamera til mig. Jeg kan jo altid opgradere 🙂

Udover still-billede fotografering interesserer jeg mig meget for film, faktisk så meget at jeg har læst medievidenskab på universitetet, og har efterfølgende instrueret et par musikvideoer, og har lavet kortfilm.

Udstyr: Sony A6000, 16-50mm standard Sony linse (som jeg gerne vil skifte snarest), Sony 55-210mm.